2015. szeptember 30., szerda

#7 bejegyzés - A One Direction: Kérjük vissza Zayn-t!

Sziasztok! Több hónap kihagyás után visszatértünk és egy #backzayn cikkel jöttünk.




ZAYN KILÉP A BANDÁBÓL!

2015. március 25-én a One Direction a hivatalos oldalukon bejelentette, hogy Zayn Malik elhagyja az együttest. „Bocsánatot szeretnék kérni a rajongóktól, de úgy gondolom, mindenkinek azt kell csinálnia, amit a legjobbnak érez. Én most úgy szeretnék élni, mint egy átlagos 22 éves, akinek van ideje pihenni és van magánélete”-mondta. A csapat biztosan állítja, hogy továbbra is jó barátok lesznek, valamint, hogy semmi konfliktus nem volt/van közöttük. Most viszont az énekes már nem beszél egykori "testvéreivel" és a hamis indoka
miatt, hogy miért akar kiszállni a bandából, egyre több rajongót veszít el. Zaynnek pár nap után már megjelent az első szóló dala, amit Naughty Boy-jal vett fel. A dal a következő címet kapta: I Won't Mind.


Emelett a botrány sem maradhatott ki, hiszen kiderült, hogy Niall "elárulta" régi barátját Ed Sheerant: a 2013-as MTV VMA alatt Ed randizgatott a brit énekesnővel, Ellie Gouldinggal, akivel Niall a díjátadó után, este elég szoros viszonyba keveredett. Állítólag Niall és Ellie mikor magukra zárták a hotelszoba ajtaját egy szinten voltak Eddel, aki később erről az estéről és az Ellievel való "kapcsolatáról" megírta a Don't című dalt. Niall a Twitteren mindent tagadott, ám a rajongók nem hittek neki, és végleg tönkretette az Eddel való kapcsolatát.


A fiúk a rajongók elkeseredésére 3 hónapos turnét vettek ki, mielőtt neki kezdtek volna áprilisban a Where We Are turnénak. Ám a rajongók nem maradtak pletykák nélkül azokra az időkre, hisz Palvin Barbi után Selena Gomezzel hozták össze a szőke énekest. Ez a történet egy egyszerű vacsorától egészen odáig is elment, hogy pár angol lap azt állította, hogy miután Selena és Niall hazamentek közösen drogoztak az énekes villájában. Erre semmilyen komment nem érkezett az érintettektől.




A srácok Zayn nélkül




Mi lett a srácokkal?

A dolgok kezdenek elfajulni Zayn kilépése óta. Teljesen más lett az 1D. Ez már nem lesz One Direction, a fiúk igyekeznek ám a rajongók és a divatlapok megakadályozzák hogy a Directionerek teljesen mást higgyenek. Szóval Directionerek: KÉRJÜK VISSZA ZAYN-T, hogy minden olyan legyen mint régen beleértve a fiúkat is!
 Minden DIRECTIONER NÉZZE MEG: KATT
UI.: LEGYEN ÚJRA ONE DIRECTION! 

BACK ZAYN PLS!
I LOVE YOU GUYS!
XX,FANS