2016. április 30., szombat

#11 bejegyzés: Egy rövid novella


Sziasztok! Egy új rövid novellával jöttünk, kellemes olvasást!

Sztár a legjobb barátom!
  

- Demi szemszöge -
A vekker hangjára ébredtem és eszembe jutott hogy ma van a nagy nap, Selena Gomez koncertre megyek!
Izgatottan ugortam ki az ágyból és rohantam a kikészített ruhámhoz a nappaliba. Szaladok ki az ajtón mit sem törődve avval hogy a barátom még alszik és nem tudja hova készülődöm, de ha oda érek küldök neki egy SMS-t.
***
Mikor oda értem nagy sor sorakozott az aréna előtt, aztán egyesével mindenkit lassan-lassan beengedtek és én is sorra kerültem. Elküldtem az SMS-t Liamnek majd kikapcsoltam a mobilom. Izgatottan vártam hogy a kedvenc sztárom színpadra lépjen, erre a pillanatra vártam egész életemben! Meg láttam Selt és elkezdtem ugrándozni örömömben.






- Selena szemszöge -

Unalmasan várom hogy a sminkesem végre végezzen a munkájával. 
- Selena, színpadra! - kiáltott rám a menedzserem. A sminkesem arréb lépett én pedig feláltam. Szinte rohantam a rajongóimhoz. A színpadon középen megállva köszöntöttem őket majd dobtam egy puszit és elindult az első dal a Stars Dance  amire elkezdtem táncolni is. Mikor vége lett az utolsó dalnak is, örömet szerettem volna szerezni a rajongóimnak avval hogy a rivalda fény választ egy szerencsést aki fel jön a színpadra. Perceken belül meg lett a nyertes egy 18 év körüli lány. 


- Ugorj fel hozzám a színpadra! - mondtam és nagy nehezen ki jött a tömegből. Aztán egy nagy ölelésben részesültem tőle. Nagyon aranyos és szép, figyelmes lány. Ezért szerettem volna jobban megismerni. Mielőtt lement volna a fülébe súgtam hogy küldök érte egy limuzint és megnézünk egy filmet. Demi ez volt a lány neve kicsattant az örömtől és öleléssel váltunk el. 





- Évekkel később -

A két lány legjobb barátnők lettek! Imádták egymást mindennél jobban! Ám egy tragédia folyamán Demi elhunyt..